производствени

Производствена линия

Производствени линии

Мултиинженеринг предлага проектиране, конструиране и изработване на линия за производство на ядки. Изработената поточна линия за овкусяване и печене на ядки осигурява висока производителност при намалени разходи за поддръжка и обслужване. Автоматизираните производствени линии осигуряват автоматично извършване на всички основни и спомагателни операции и непрекъснат производствен процес.

Фирма Мултиинженеринг предлага и системи за контрол на качеството към линия за производство на ядки – металдетектори, рентгенови системи и везни за динамични измервания – подходящи за вграждане в автоматизирани поточни линии, с възможност за отхвърляне на продукта при несъответствие в зададеното тегло или наличие на метални частици и други замърсители (при рентгенови системи).

Автоматизираната линия за производство на ядки, както и останалите производствени линии, разработвани от Мултиинженеринг, са съобразени с условията и изискванията на клиента, което позволява голяма гъвкавост при проектиране на производствени помещения.

Един от последните продукти, които Мултиинженеринг изработи, е поточна линия за производство на ядки с вградена транспортна система за пренос на ядки от склада до производствените помещения, разположени на 2-ро ниво в базата на клиента. Вградена е и система от транспортьори, свързващи машините, включени в технологичната линия и система за качествен контрол (металдетектор Thermo-Apex 100) – с възможност за автоматично отхвърляне на продукта при засичане на метални частици.